Prezentare

Home /  Produse si Servicii /  Prezentare

Cine suntem

Suntem o echipa tanara de profesionisti, specializati in lucrul cu echipamente electronice. Ne-am axat pe echipamente pentru masini datorita pasiunii noastre pentru masinile proprii, marca BMW.

Ca companie suntem tineri, dar ca profesionisti existam deja pe piata de aproximativ 5 ani. Am promovat serviciile noastre activand pe diverse situri (forumuri, situri de licitatii). Am primit mereu feedback pozitiv, am reusit un grad inalt de satisfactie a clientilor, asa ca am hotarit sa trecem la nivelul urmator: acum ne gasiti pe situl propriu.

Vrem sa va oferim servicii de calitate, vrem sa va spuneti "treaba asta a fost facuta rapid, profesionist, sunt multumit de ei si i-as recomanda oricand altcuiva!

Acum oferim nu doar servicii de diagnosticare, reparatii si vanzare de produse reconditionate, ci dezvoltam si produse proprii. In ultimul an am lucrat la un nou produs, un tuner tv digital. Pentru mai multe detalii, vedeti sectiunea de produse proprii din partea dreapta.

Reparatii

Echipamentul infotainment pentru masini se defecteaza datorita uzurii normale, designului initial de slaba calitate (cum este cazul modulului radio BM54, al carui punct slab este amplificatorul audio final) sau datorita uzurii defectuoase (spre exemplu, primim la service-ul nostru un numar foarte mare de navigatii dedicate afectate de infiltrare de apa).

Dealerii BMW nu repara aceste module defecte, ci va vor oferi o cotatie pentru un modul nou. Noi spunem ca nu e nevoie sa renuntati la cel stricat pentru ca la centrul nostru de reparatii putem remedia aproape orice problema.

Reparam tunere audio (BM24, BM53, BM54), navigatii (MK3, MK4), amplificatoare DSP, tunere TV, module CCC, monitoare (display-uri) de bord, module generale, module de telefonie si CD changere. Aveti ceva care nu e pe lista noastra? Contactati-ne sa vedem daca va putem ajuta.

Cum stiti daca aveti nevoie de o reparatie sau care modul este stricat ? In unele cazuri, problema e evidenta, ca atunci cand porniti radioul dar nu aveti sunet intr-unul sau mai multe difuzoare si este clar ca modulul radio s-a defectat. Alteori, se poate ca sistemul dumneavoastra sa se comporte suspect, dar sa nu puteti identifica sursa problemei. Noi va putem ajuta cu un diagnostic. Contactati-ne si veti primi ajutorul nostru.

Cand ne contactati, va rugam sa descrieti comportamentul modulului sau sistemului dumneavoastra cat mai detaliat. Pe baza descrierii dumneavoastra, putem face o estimare a timpului necesar reparatiei si a pieselor de schimb necesare (daca e cazul). Daca nu sunteti din Bucuresti, adaugam si taxa de curierat. Va spunem costul totoal inainte ca dumneavoastra sa va luati vreun angajament si sa trimiteti modulul.

Folosind sistemul nostru de tracking veti sti exact starea modulului dumneavoastra. Nu trebuie sa va mai ganditi la el, sa va intrebati cand va sosi inapoi. Noi preluam grija asta complet: va vom trimite un e-mail de fiecare data cand starea echipamentului dumneavoastra se schimba (de exemplu, cand trece din stadiul "receptionat de la curier" in stadiul "in curs de reparare").

Puteti plati fie in persoana, fie ramburs la primirea coletului sau prin transfer bancar.

Contactati-ne acum completand acest formular.

Produse reconditionate

Nu cu mult timp in urma, produsele electronice erau facute sa dureze. Partile componente erau robuste, designul era inteligent si eficient si era limpede ca produsul fusese facut sa dureze. In ziua de azi lucrurile stau foarte diferit. Din pacate, produsele cedeaza, iar utilizatorul este nevoit sa se duca din nou la magazin sa le inlocuiasca. Cu toate astea, de multe ori, echipamentele defectate sunt departe de sfarsitul vietii. E nevoie de rabdare, cunostinte si dedicatie pentru a-l readuce la viata, dar asta e ceva in care noi ne-am specializat.
Cateodata, un produs reconditionat este chiar mai bun decat unul nou. Un exemplu este modului audio BM54, care are un amplificator de putere si un filtru al puterii primite neperformante. O consecinta foarte des intalnita este ca acest modul de defecteaza iar dvs ramaneti fara sunet in una sau mai multe dintre boxe. Cand reconditionam aceasta unitate, indiferent de problema pe care o tratam, noi executam si un upgrade al celor doua puncte slabe mentionate anterior. Unitatea va produce un sunet mai curat si o rata SNR (signal-to-noise) mai mare decat acelasi produs cand e nou.
In concluzie, motivele pentru a cumpara un produs reconditionat sunt ca este multe mai ieftin si poate fi chiar mai bun decat unul nou.

Schimburi

Ne-am gandit si la cei care nu doresc sa astepte, de exemplu, pentru a avea din nou sunet in masina lor. In functie de lungimea cozii de asteptare, e posibil ca o reparatie sa nu poate fi executata imediat. Pentru persoanele care nu doresc sa astepte am introdus si optiunea de a schimba un produs defect pe unul reconditionat. Asadar, nu mai trebuie sa astaptati ca echimentul dvs sa fie reparat. Va trebui sa platiti totusi o diferenta de pret, care depinde de cat de avariata este unitatea dumneavoastra.
Cum functioneaza ?
  • Ne contactati (folosind formularul de aici sau telefonic), mentionand tipul itemului dvs si o simptomele prezentate.
  • Noi va facem o estimare a costurilor si a duratei reparatiei. In acest moment ne puteti trimite produsul.
  • Ne trimiteti produsul defect.
  • In momentul primirii putem confirma ca daunele itemului si pretul propus de noi sunt conforme cu estimarile initiale. Va trimitem produsul reconditionat de pe stoc.
  • In final, ceea ce ati platit dvs este pretul unei reparatii, dar fara sa asteptati pentru ca aceasta sa fie efectuata.

Cumparam produse nefunctionale

Aveti un echipament defect si nu stiti ce sa mai faceti cu el ? Il cumparam noi. ne puteti contacta folosind formularul de aici sau telefonic, mentionand tipul unitatii dvs si, pe cat posibil, probleme acesteia (de ex. afectat de infiltrare de apa).

Dezvoltare de produse proprii

Ne place ingineria inversa si ne place sa solutionam probleme. Dar gasim ca si dezvoltarea de produse proprii aduce provocari interesante. Vrem sa aducem pe piata si ideile proprii. Vrem sa furnizam noi ceea ce dvs va lipseste si nu exista in alta parte (cel putin nu de calitate corespunzatoare).
De aproximativ un an, compania noastra s-a ocupat si cu dezvoltarea unui produs nou. Suntem bucurosi sa putem aduce pe piata un tuner tv digital (DVB-T).
Televiziunea obisnuia sa fie analogica, dar in ultima vreme, usor-usor, este inlocuita de cea digitala. De ce? Pentru ca televiziunea analogica este de dorit pentru o multitudine de motive. Pentru masinile noi, BMW a creat tunere digitale. Ce se intampla cu BMW-urile produse inainte de 2008 ? Nu prea existau solutii viabile pentru acestea. Noile BMw folosesc un sistem de comunicatie intre componente nou (prin fibra optica), iar cele vechi folosesc o magistrala IBUS. Rezulta ca a incerca sa pui un tuner nou pe o masina dinainte de 2008 e ca si cand ai incerca sa-ti incarci iphone-ul cu un incarcator Samsung. Cand televiziune analogica este scoasa complet din uz, masinile pre-2008 nu vor mai avea acces la tv. Asta e ceea ce modulul nostru TV a fost conceput sa previna. Este, asadar, un modul conceput pentru masini BMW (sau compatibile), care folosesc o magistrala IBUS.
Am mentionat ca itemul nostru e unic pe piata prin functionalitate si design ? Ar trebui sa o facem, intrucat e un motiv de mandrie pentru noi. De asemenea, este conceput sa inlocuiasca un modul analogic cu un minim de efort. Instalarea e de tip Plug & Play.
Modulul nostru TV este gata gata sa fie trimis catre dumneavoastra.