Reparatie iDrive CCC pentru BMW – ghid complet

BMW Reparatie iDrive CCC

Share this post

Comments (4)

 • Cristi Reply

  Buna.Am o problema dubioasa cu iDrive-ul meu ccc profesional de pe un e91. Functioneaza tot cum ar trebuii inafara de blutooth care la un moment dat am crezut ca nici nu il are da am vazut ca are antena sub bord acolo sub volan… ideea este ca am cumparat aceasta masina de putin timp si de imediat m-am confruntat cu o problema frustranta si anume masina nu intra in “sleep mode” si imi descarca bateria peste noapte. Mi-a trebuit o saptamana sa descopar ca defapt era unitatea ccc care face chestia asta da nu tot timpul iar acum sunt fara siguranta din tablou si totul a revenit la normal. Intrebarea mea este : pot renunta la bluetooth si scapa de problema ? adica sa ii scot mufele sau nu stiu modulul cu totul.Va multumesc si sper sa ma puteti lamurii si pe mine.

  septembrie 22, 2019 at 8:31 pm
  • Mura Car Accessories Reply

   Buna ziua,

   Daca doriti sa reparam calculatorul de bord (numit si navigatie) CCC, va indrumam spre pagina https://mca.electricmura.ro/ro/repairs/reparatii-ccc-idrive/. Pe aceasta pagina veti gasi:
   * tarifele pentru reparatia CCC, durata
   * informatii despre garantie
   * instructiuni pentru a trimite navigatia CCC la service-ul nostru
   * o lista de simptome comune specifice defectiunilor modulului CCC
   * o lista de simptome cauzate de alte defectiuni
   * instructiuni pentru diagnosticarea simptomelor cauzate de alte module defecte

   Daca doriti sa reparam si modulul bluetooth, linkul urmator va conduce la pagina unde detaliem totul despre reparatia bluetooth: https://mca.electricmura.ro/ro/repairs/reparatii-bluetooth-mulf/

   Daca nu vreti sa reparati si modulul bluetooth, ci doar doriti sa il deconectati, dupa ce scoateti mufa de fibra optica, va trebui sa montati acest conector in locul modulului bluetooth: https://mca.electricmura.ro/ro/product/conector-bypass-fibra-most-female/

   Pentru alte intrebari, va recomandam sa luati legatura cu noi direct, prin telefon (la numerele afisate in pagina Contact) sau mail (completand formularul de contact de pe aceeasi pagina).

   septembrie 25, 2019 at 9:05 pm
 • Vadana Răzvan Reply

  As dori sa vorbesc cu cineva pentru o reparație la modulul CCC

  septembrie 23, 2019 at 4:56 pm
  • Mura Car Accessories Reply

   Buna ziua,
   Un reprezentant Mura Car Accessories a trimis acum un e-mail pe adresa furnizata de dumneavoastra. Alte metode de contact sunt: sa luati legatura cu noi direct, prin telefon (la numerele afisate in pagina Contact) sau mail (completand formularul de contact de pe aceeasi pagina).

   septembrie 25, 2019 at 9:07 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *