Reparatie iDrive CCC pentru BMW – ghid complet

BMW Reparatie iDrive CCC

Share this post

Comments (12)

 • Cristi Reply

  Buna.Am o problema dubioasa cu iDrive-ul meu ccc profesional de pe un e91. Functioneaza tot cum ar trebuii inafara de blutooth care la un moment dat am crezut ca nici nu il are da am vazut ca are antena sub bord acolo sub volan… ideea este ca am cumparat aceasta masina de putin timp si de imediat m-am confruntat cu o problema frustranta si anume masina nu intra in “sleep mode” si imi descarca bateria peste noapte. Mi-a trebuit o saptamana sa descopar ca defapt era unitatea ccc care face chestia asta da nu tot timpul iar acum sunt fara siguranta din tablou si totul a revenit la normal. Intrebarea mea este : pot renunta la bluetooth si scapa de problema ? adica sa ii scot mufele sau nu stiu modulul cu totul.Va multumesc si sper sa ma puteti lamurii si pe mine.

  septembrie 22, 2019 at 8:31 pm
  • Mura Car Accessories Reply

   Buna ziua,

   Daca doriti sa reparam calculatorul de bord (numit si navigatie) CCC, va indrumam spre pagina https://mca.electricmura.ro/ro/repairs/reparatii-ccc-idrive/. Pe aceasta pagina veti gasi:
   * tarifele pentru reparatia CCC, durata
   * informatii despre garantie
   * instructiuni pentru a trimite navigatia CCC la service-ul nostru
   * o lista de simptome comune specifice defectiunilor modulului CCC
   * o lista de simptome cauzate de alte defectiuni
   * instructiuni pentru diagnosticarea simptomelor cauzate de alte module defecte

   Daca doriti sa reparam si modulul bluetooth, linkul urmator va conduce la pagina unde detaliem totul despre reparatia bluetooth: https://mca.electricmura.ro/ro/repairs/reparatii-bluetooth-mulf/

   Daca nu vreti sa reparati si modulul bluetooth, ci doar doriti sa il deconectati, dupa ce scoateti mufa de fibra optica, va trebui sa montati acest conector in locul modulului bluetooth: https://mca.electricmura.ro/ro/product/conector-bypass-fibra-most-female/

   Pentru alte intrebari, va recomandam sa luati legatura cu noi direct, prin telefon (la numerele afisate in pagina Contact) sau mail (completand formularul de contact de pe aceeasi pagina).

   septembrie 25, 2019 at 9:05 pm
 • Vadana Răzvan Reply

  As dori sa vorbesc cu cineva pentru o reparație la modulul CCC

  septembrie 23, 2019 at 4:56 pm
  • Mura Car Accessories Reply

   Buna ziua,
   Un reprezentant Mura Car Accessories a trimis acum un e-mail pe adresa furnizata de dumneavoastra. Alte metode de contact sunt: sa luati legatura cu noi direct, prin telefon (la numerele afisate in pagina Contact) sau mail (completand formularul de contact de pe aceeasi pagina).

   septembrie 25, 2019 at 9:07 pm
 • Cristian Condrea Reply

  Buna seara, nu imi functioneaza comanda Ok lrin apasare de pe controller, masina este un e91 10/2007, ce se poate face? Multumesc anticipat.

  noiembrie 13, 2019 at 6:47 pm
  • Mura Car Accessories Reply

   Buna ziua,

   Reparam si controller iDrive, asa ca putem sa va ajutam si cu aceasta problema. Daca aveti intrebari referitoare la cum puteti trimite controllerul la noi sau reparatie, plata, garantie, va recomandam sa ne contactati la numarele de telefon afisate pe pagina contact

   Echipa Mura Car Accessories.

   decembrie 3, 2019 at 5:09 pm
 • Florea timpea Reply

  Buna am un bmw x3 e 83 an 2004 simi ramine cd blocat in unitatea cd dvd navigatie din porbagaj si nu mai functioneaza unitatea se poate repara daca scot conectori spate dispare tot de pe ecran dar nu citeste nici un cd se poate repara.

  ianuarie 8, 2020 at 10:15 am
  • Mura Car Accessories Reply

   Buna ziua,

   Cel mai rapid mod de a rezolva orice problema legata de navigatiile iDrive pentru BMW este sa ne contactati telefonic. Gasiti numarele noastre de telefonul in pagina Contact.
   Sau ne puteti lasa un mesaj completand formularul tot din pagina Contant. Acele mesaje ajung direct la echipa noastra de suport clienti si sunt tratate mai rapid decat comentariile la articolele noastre de pe blog.

   O zi buna !
   Echipa Mura Car Accessories

   aprilie 17, 2020 at 11:04 am
 • Cristi Reply

  Bună am un BMW 320 e90 2006 problema este cu navigația și radioul nu pornesc deloc introduc cheia an contact dar nu pornesc ce pot verifica țin să precizez că navigația este noua de aceea mare care este problema mulțumesc!

  martie 2, 2020 at 11:43 pm
  • Mura Car Accessories Reply

   Va invitatm sa luati legatura telefonic cu noi. Gasiti numerele noastre in pagina contact. In felul asta va vom putea ajuta sa rezolvati problema rapid.

   aprilie 17, 2020 at 11:00 am
 • Niculae Marius Reply

  Buna seara, am un E60 an 2006, de cand am cumparat masina nu mi a functionat bluetooth ul, cand intru in sistem imi apare in meniu dar nu pot bifa casuta. Am verificat pe tester si rezultatul a fost ca nu comunica modulul bluetooth cu masina. Am verificat fibra optica care duce la modul si nu are semnal (nu este rosu). Am verificat in torpedo si am observat ca acolo imi lipseste un modul ceva.Mufa este in aer, nu este conectata la nimic. Am facut rost de o interfata ipod pentru a duce semnalul de fibra optica la modulul bluetooth din portbagaj. Acum am semnal dar tot nu pot bifa casuta pentru setarile bluetooth. Am mai observat ca se blocheaza tot sistemul cand este conectata interfata ipod. Adica, cand ii dau o comanda la navigatie o aplica dupa 15-20 de secunde. Ce defect poate fi?

  mai 10, 2020 at 9:51 pm
 • Ramona Reply

  Buna seara ! Am un bmw 520 si o problema la calculatorul de bord probabil …..radio …cd stau pornite timp de 5 sec apoi se decupleaza ….timp de 15 sec ….apare , profile. , …..numai in timp ce porneste radio pot accesa meniul …..daca se poate o ecplicatie va rog !

  iunie 21, 2020 at 8:59 pm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *